Θέλετε να μάθετε πως ξεκίνησαν όλα;

Σήμερα θα σας πούμε την πραγματική ιστορία πίσω από την εταιρεία που ακούει στο όνομα WebPlanners!

Όλα ξεκίνησαν στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα της πληροφορικής, όπου 3 συμφοιτητές αποφάσισαν να οργανωθούν και να υλοποιήσουν μια Mobile εφαρμογή. Έτσι ξεκίνησε η WebPlanners. Τόσο απλά!

Ο Βαγγέλης, ο Λεωνίδας & ο Φάνης νοίκιασαν έναν μικρό χώρο στο Ίλιον με τη μορφή συστέγασης με μια ακόμη εταιρεία και ξεκίνησαν τη δράση τους.

Το ανέλυσαν πολύ, το σχεδίασαν με λεπτομέρεια και φυσικά το υλοποίησαν, αλλά μην απογοητεύεστε, δεν τελειώνει τόσο σύντομα αυτή η ιστορία. Φίλοι και γνωστοί έμαθαν τη δραστηριότητα τους, είδαν το αποτέλεσμα της και όπως ήταν φυσικό ενθουσιάστηκαν. Από τους πρώτους κιόλας μήνες αυτό διαδόθηκε και όλο και περισσότεροι επαγγελματίες χτύπησαν την πόρτα. Το αποτέλεσμα; Να εξελιχθεί η εταιρεία από ένα Mobile APP σε ένα Web Creative Studio με ένα πλούσιο και αξιοζήλευτο Portfolio. Για τις απλές ανάγκες των πελατών που ήθελαν να προβάλουν την εταιρεία τους στο Ίντερνετ η WebPlanners έμαθε να χειρίζεται άριστα το WordPress, έφτιαξε δικά της Plugins καθώς επίσης και ένα λογισμικό ασφαλείας, το οποίο «κλειδώνει» μια ιστοσελίδα WordPress και δεν επιτρέπει καμία επιτυχημένη επίθεση από Hacker(για ευνόητους λόγους, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε περισσότερα εδώ!!!).

Όπως όλοι όμως γνωρίζουμε, το WordPress δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός σοβαρού ηλεκτρονικού καταστήματος και ακριβώς αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η WebPlanners αναζήτησε και ερεύνησε τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς. Ώσπου αντίκρισε το Magento. Ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά. Ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο σύστημα CMS με τεράστιες δυνατότητες επέκτασης, το οποίο μάγεψε τους τρεις φίλους της ιστορίας μας.

Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε ακόμη, αλλά ας αφήσουμε τα μεγάλα λόγια και ας δούμε τα μεγάλα έργα!